Ontmoet onze oprichter

ONTMOET ONZE OPRICHTER

KWAM MET HET IDEE OVER FERTI·LILY

Ik ben begonnen met het ontwikkelen van de FERTI·LILY Conceptie Cup omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om zwanger te worden. Mijn vrouw en ik hebben lange tijd geprobeerd zwanger te worden, dus weten uit eigen ervaring wat de frustraties van dit proces kunnen zijn. Gelukkig kwam het voor ons tot een gelukkig einde en met de geboorte van onze zoon in november 2017 kreeg ik het laatste zetje om aan deze ondernemersreis te beginnen.

Tijdens het eerste jaar van deze kinderwens was de ondersteuning die we ter beschikking hadden beperkt tot ovulatietests, voedingssupplementen, aanpassingen in levensstijl en behandelingen variërend van acupunctuur tot zwangerschapsyoga. Wij kwamen er helaas achter dat deze maatregelen geen directe invloed hadden op onze wens om zwanger te worden. Toen we eenmaal in de specialistische zorg terecht kwamen waren de behandelingen die we ondergingen voornamelijk medisch en daardoor heel ingrijpend, niet alleen voor het lichaam van mijn vrouw, maar ook voor onze relatie.

Als uitvinder van medische hulpmiddelen kon ik moeilijk begrijpen waarom er niets beschikbaar was voor stellen met een kinderwens om de kans op een zwangerschap al in een vroeg stadium te vergroten, vanuit het comfort van de thuisomgeving. Mijn droom was dan ook om producten te ontwikkelen die de kans op een zwangerschap vergroten, zonder enig negatief effect te hebben op het lichaam of op de romantiek en passie die samen horen te gaan met het verwekken van een kind. Met de hulp van Dr. Wiegerinck en nog veel meer mensen die ons ondersteunen, is mijn ondernemersdroom ook in vervulling gekomen met het ontwikkelen de FERTI·LILY Conceptie Cup ontwikkeld.

Ik hoop dat de FERTI·LILY Conceptie Cup een positieve bijdrage gaat leveren aan zo veel mogelijk stellen die zwanger proberen te worden, dat zij deze frustraties gespaard mogen blijven..

FERTI·LILY – a little help making a little miracle.

Robert Stal
Oprichter, FERTI·LILY

Schuiven naar boven