Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOśCI

To jest polityka prywatności Rosesta Medical B.V. Cenimy Twoją prywatność i ochronę Twoich danych. Rosesta Medical B.V. ponosi odpowiedzialność za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany tej polityki bez informowania o tym. Korzystając z tej strony, akceptujesz aktualne warunki polityki. Oprócz tej polityki, nasze Warunki Ogólne mają zastosowanie do naszej witryny internetowej i naszych usług.

Kontakt
www.fertilily.com
Mr. Treublaan 7
1097DP Amsterdam
Nederland
+31 20 808 6020

Inspektorem Ochrony Danych (IOD) w Rosesta Medical B.V. jest Robert Stal, kontakt: privacy@fertilily.com

Dane osobowe, które przetwarzamy
FERTI · LILY gromadzi Twoje dane osobowe, na przykład, ale nie wyłącznie, gdy kupujesz produkty lub usługi za pośrednictwem sklepu internetowego; tworzysz kody dostępu do naszej platformy; subskrybujesz (cyfrowy) newsletter. FERTI · LILY gromadzi również dane osobowe przekazane nam przez osoby trzecie działające w Twoim imieniu. Dane osobowe pozyskane od Ciebie lub osoby trzeciej działającej w Twoim imieniu są przetwarzane, gdy informacje te są niezbędne do wykonania umowy lub w przypadku, gdy są one niezbędne do realizacji innych, prawnie uzasadnionych interesów FERTI · LILY. Dane osobowe, które gromadzi FERTI · LILY, obejmują:
– Dane personalne
– płeć
– tytuł, imię, nazwisko (s)

Twoje dane osobowe są potrzebne, aby Cię zidentyfikować, komunikować się z Tobą lub dostarczyć zakupione produkty. Twoje imię i nazwisko są udostępniane w mediach społecznościowych (na przykład na Facebooku i Instagramie), co daje nam możliwość wyświetlania bardziej trafnych reklam od nas na tych platformach mediów społecznościowych. Pełny adres pocztowy i / lub adres prywatny (w tym kraj): adres pocztowy jest potrzebny, gdy nasze produkty są do Ciebie dostarczane. Wymagany jest pełny adres do korespondencji, nawet w przypadku, gdy nie dostarczamy produktu, ponieważ pomaga to właściwie zweryfikować Twoją tożsamość (na przykład, gdy inne osoby mają takie samo lub podobne nazwisko). Oferujemy również możliwość określenia innego adresu rozliczeniowego. Adres email: w celu komunikacji elektronicznej, FERTI · LILY potrzebuje Twojego adresu email. Twojego adresu email używamy również, aby informować Cię o pasujących ofertach za pośrednictwem newsletterów elektronicznych.Możesz zawsze zrezygnować z otrzymywania tych powiadomień. Twój adres e-mail jest udostępniany mediom społecznościowym (na przykład Facebookowi i Instagramowi), co daje nam możliwość wyświetlania bardziej trafnych reklam od nas na tych platformach. Numer telefonu: Twój numer telefonu jest dla nas ważny, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować w przypadku problemów z dostawą naszych usług lub produktów. Numer konta bankowego: nazwa Twojego konta i numer konta są dla nas ważne, abyśmy mogli powiązać płatność z Twoim zamówieniem. Dane logowania: dane logowania utworzone przez Ciebie na naszej stronie internetowej są przez nas traktowane jako poufne.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji
Rosesta Medical B.V. nie podejmuje żadnych decyzji w oparciu o zautomatyzowane przetwarzanie danych z (znaczącymi) konsekwencjami dla osób fizycznych.

Jak długo przechowujemy dane osobowe
Rosesta Medical B.V. przechowuje Twoje dane osobowe nie dłużej, niż jest to absolutnie konieczne do osiągnięcia celów, dla których zostały zebrane. W przypadku poniższych kategorii danych osobowych stosujemy następujące okresy przechowywania:
– Informacje podatkowe dotyczące transakcji -> 7 lat, ze względu na zobowiązania prawne.
– Inne informacje -> 3 lata, na potrzeby operacji (marketingowych).

Dokładamy wszelkich starań, aby usunąć dane po tych okresach przechowywania. Aby uzyskać inne informacje na temat okresów przechowywania, zapoznaj się z holenderskim ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych (AVG).

Udostępnianie danych osobowych osobom trzecim
Rosesta Medical B.V. udostępnia Twoje dane osobowe różnym stronom trzecim, jeśli jest to konieczne do przestrzegania warunków umowy lub ewentualnych zobowiązań prawnych. Zawieramy umowy powierzenia przetwarzania danych z firmami, które przetwarzają Twoje dane w naszym imieniu, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności Twoich danych. Rosesta Medical B.V. pozostaje odpowiedzialna za te procesy. Rosesta Medical B.V. udostępnia również Twoje dane osobowe innym stronom trzecim. Robimy to tylko za Twoją wyraźną zgodą. Udostępniamy odpowiednie dane osobowe następującym stronom, aby mogły wykonywać swoje obowiązki:
(i) naszemu dostawcy usług hostingowych w celu przechowywania i uzyskiwania dostępu do danych;
(ii) komornikom, agencjom windykacyjnym lub prawnikom opłacającym rachunki;
(iii) dostawcom oprogramowania do wysyłania newsletterów cyfrowych;
(iv) specjalistycznemu oprogramowaniu, które zapewnia, że ​​możemy zaoferować lepsze wrażenia z zakupów (np. osobiste oferty produktów) i abyśmy mogli śledzić zachowania odwiedzających naszą witrynę internetową;
(v) obsługującym partnerom, którzy nie są przez nas zatrudnieni, a dostarczają Twoje produkty;
(vi) bankom i innym dostawcom usług płatniczych w celu ułatwienia prawidłowej i bezpiecznej transakcji płatniczej oraz;
(vii) Serwisowi Facebooka, Instagrama i Google w celu personalizowania reklam.

Pliki cookie lub podobne techniki, z któryh korzystamy

Dodatkowo, oprócz wcześniej wymienionych przekazanych danych, FERTI·LILY może gromadzić, rejestrować i przetwarzać dodatkowe dane osobowe w związku z korzystaniem przez Ciebie z usług i produktów FERTI·LILY. Dane te pozyskujemy za pomocą plików cookies i podobnych technologii. Rosesta Medical B.V. wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie. Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest przechowywany w przeglądarce Twojego komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Rosesta Medical B.V. wykorzystuje pliki cookie w celu poprawy funkcjonalności technicznej. Pliki te zapewniają prawidłowe działanie witryny i np. zachowanie preferowanych ustawień. Pliki cookie służą również do dostosowania funkcji serwisu do oczekiwań użytkowników. Ponadto umieszczamy pliki cookie, które śledzą Twoje zachowanie podczas przeglądania strony internetowej, abyśmy mogli oferować dostosowane treści i reklamy. Podczas pierwszej wizyty na naszej stronie poinformowaliśmy Cię o plikach cookie i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie. Możesz zrezygnować z plików cookie za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej, aby nie przechowywała już plików cookie. Ponadto możesz usunąć wszystkie zapisane wcześniej informacje za pomocą ustawień przeglądarki. Śledzące pliki cookie przechowują następujące dane osobowe: dane urządzenia, umożliwiające rozpoznanie używanego sprzętu, takie jak unikalny identyfikator urządzenia, dane systemu operacyjnego oraz, w stosownych przypadkach, dane przeglądarki, z której uzyskano dostęp do FERTI·LILY. Obejmuje to na przykład rodzaj przeglądarki i ustawienia urządzenia, z którego korzystasz, aby uzyskać dostęp do usługi; dane monitorujące korzystanie ze strony internetowej, takie jak Twoje zachowanie podczas przeglądania; dane o lokalizacji pochodzące z Twojego sprzętu lub Twój adres IP przekazany nam podczas odwiedzania witryny. Pliki cookie stron trzecich: oprócz umieszczania plików cookie używanych przez FERTI·LILY, na naszej stronie internetowej będą umieszczane pliki cookie stron trzecich. Do korzystania z tych plików mają zastosowanie zasady dotyczące prywatności i plików cookie stron trzecich. Te strony trzecie obejmują Facebook, Instagram i Google.

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane
Masz prawo do wglądu, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Przysługuje Ci również prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie Twoich danych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych przez Rosesta Medical B.V. Masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że jesteś uprawniony do złożenia wniosku o przesłanie Tobie lub innej organizacji, którą wskażesz, danych osobowych, które posiadamy o Tobie. Żądanie dostępu, sprostowania, usunięcia, przeniesienia danych lub żądanie cofnięcia zgody lub sprzeciwu na przetwarzanie Twoich danych osobowych możesz przesłać na adres privacy@fertilily.com. Aby mieć pewność, że jesteś uprawniony do wglądu do wskazanych danych, prosimy o przesłanie wraz z wnioskiem kopii dowodu tożsamości. Pamiętaj, aby przekreślić zdjęcie paszportowe lub w dowodzie osobistym, MRZ (strefa do odczytu maszynowego, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer PESEL. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Odpowiemy na Twoje żądanie tak szybko, jak to możliwe, najpóźniej w ciągu czterech tygodni.

Rosesta Medical B.V. pragnie również zwrócić uwagę, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu ochrony danych, holenderskiego organu ochrony danych. Możesz to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak chronimy dane osobowe
Rosesta Medical B.V. poważnie traktuje ochronę danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec nadużyciom, utracie, nieuprawnionemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanym zmianom. Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio chronione lub wykryjesz oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta pod adresem privacy@FERTI·LILY.com.

Przewiń do góry