LP – Vruchtbaarheid

ZO VERHOOG JE JE VRUCHTBAARHEID

Wil je graag zwanger worden? Stoppen met een anticonceptiemiddel, zoals de pil of een spiraal, is de eerste stap die je zet als je zwanger wilt worden. Welke vervolgstappen kun je het beste nemen als je een kinderwens hebt? Wij delen enkele tips om meer controle te krijgen over je vruchtbaarheid, zodat je je kans op zwangerschap kan vergroten.  

1,5x meer kans met de FERTI·LILY Conceptie Cup

STOPPEN MET DE PIL (OF ANDERE ANTICONCEPTIE) 

Zodra je gaat stoppen met de pil (of andere hormonale anticonceptie) kan het even duren voordat je een natuurlijke menstruatie krijgt en je echte cyclus weer op gang komt. Hoelang dat precies duurt verschilt per vrouw; het kan een aantal maanden duren voordat je regelmatige cyclus weer terug is. Zouden jullie graag een kindje willen? Dan kun je het beste een aantal maanden, voordat jullie aan je kinderwens beginnen, stoppen met anticonceptie. Zo heeft je lichaam voldoende tijd om de hormoonbalans te herstellen.

WANNEER KUN JE ZWANGER WORDEN?

Je vraagt je misschien af, hoelang het duurt wanneer je weer vruchtbaar bent. Dat ben je in principe al vanaf het moment dat je weer je eerste eisprong hebt. Dit is ongeveer 11 tot 14 dagen voordat je ongesteld wordt, maar dit verschilt per vrouw. Als je graag zwanger wilt worden, is het essentieel om te weten wanneer je ovuleert. Op de dag van je ovulatie – en de dag ervoor – ben je namelijk het meest vruchtbaar. Deze vruchtbare periode is het beste moment om samen het bed in te duiken. 

HAAL ALLES UIT JE VRUCHTBARE PERIODE

Door regelmatig te vrijen rondom je ovulatie en door het gebruik van de FERTI·LILY Conceptie Cup haal je het meest uit je vruchtbare periode. Met de FERTI·LILY Conceptie Cup vergroot je de kans op zwangerschap op een natuurlijke manier. Dit hormoonvrije conceptiemiddel kan gemakkelijk thuis worden gebruikt waardoor je meer controle over je vruchtbaarheid krijgt. Uit klinisch onderzoek blijkt dat de kans op zwangerschap met de Conceptie Cup 1.5 keer groter is. 

1.5 claim sticker_NL_pink

HELPT BIJ BEVRUCHTING

De FERTI·LILY Conceptie Cup breng je na het vrijen vaginaal in. De cup zorgt ervoor dat meer zaadcellen het baarmoederhalsslijm bereiken, waar het wordt beschermd tegen schadelijke pH-waarde van de vagina. Meer zaadcellen blijven zo langer in leven, zodat er meer zaadcellen naar de baarmoeder zwemmen, waardoor de kans op bevruchting toeneemt.

Lees meer: Hoe helpt de cup?

OVER DE FERTI·LILY CONCEPTIE CUP

De FERTI·LILY Conceptie Cup is gemaakt van 100% medische silicone en kun je zelf gemakkelijk na het vrijen vaginaal inbrengen. Na het inbrengen kun je opstaan, plassen, douchen of gezellig blijven knuffelen. Je hoeft dus niet langer met je benen in de lucht te blijven liggen om sneller zwanger te worden. De cup is zeer zacht en voel je niet zitten. Uit een enquête met FERTI·LILY gebruikers  blijkt dat 9 op de 10 vrouwen de cup omschrijft als comfortabel en 86% van de vrouwen vindt de cup eenvoudig te gebruiken. Ook fijn: dit herbruikbare hulpmiddel kun je voor wel 6 cycli gebruiken. Lees hier meer over hoe je de cup gebruikt.

BEKEND VAN

logo-fertilily-zwanger

ERVARINGEN MET FERTI·LILY

Schuiven naar boven