VOORDELEN GEL

Spermavriendelijk

De FERTI·LILY Conceptie Gel is ontwikkeld om het overleven van zaadcellen te bevorderen. Het is pH-neutraal en heeft een spermavriendelijk osmolaliteit.[1]

Verhoogt het plezier bij vrijen

De FERTI·LILY Conceptie Gel verhoogt het comfort en plezier tijdens het vrijen, zonder de zaadcellen te schaden.

Bevat fructose een energiebron
voor zaadcellen

De FERTI·LILY Conceptie Gel bevat Fructose, een natuurlijke fruitsuiker. Fructose geeft zaadcellen de energie die nodig is om te zwemmen.

Ondersteunt natuurlijke vruchtbaarheid

De FERTI·LILY Conceptie Gel zorgt voor comfort tijdens het vrijen. Daarnaast draagt het bij aan een veilige en verdraagbare omgeving voor zaadcellen, waardoor de natuurlijke vruchtbaarheid wordt ondersteund.

Bootst lichaamseigen baarmoederhalsslijm na

De FERTI·LILY Conceptie Gel is ontwikkeld om de natuurlijke eigenschappen van lichaamseigen baarmoederhalsslijm na te bootsen. Het baarmoederhalsslijm, dat de zaadcellen beschermt na de ejaculatie, heeft een neutrale pH-waarde en een osmolaliteit vergelijkbaar met FERTI·LILY Conceptie Gel.

Klinisch bewezen

Het is klinisch bewezen dat de FERTI·LILY Conceptie Gel spermavriendelijk is. Het vorm in tegenstelling tot standaard glijmiddel geen belemmeringen voor zaadcellen. De zaadcellen kunnen meer dan 24 uur overleven, wanneer het in contact staat met FERTI·LILY Conceptie Gel.

De Ferti·lily
Conceptie Gel

Veilig en comfortabel. Ervaar het zelf.

Beoordelingen

[1]Een spermavriendelijk osmal betekent dat de hoeveelheden zout en ionen in FERTI·LILY conceptie gel vergelijkbaar is met die van sperma. Dit is erg belangrijk om de
overlevingskansen van zaadcellen te verzekeren. Een glijmiddel dat niet isotoon is, beschadigt de zaadcellen en vermindert zo de kans op een zwangerschap.

Schuiven naar boven