Wij kunnen je vruchtbare dagen voor jou berekenen

Wij kunnen je vruchtbare dagen voor jou berekenen

[clearblue-ovulation-calculator]

Weet jij wanneer je ovuleert? En wanneer je vruchtbare dagen zijn? Of hoelang je cycluslengte is? Dit kan wellicht een beetje overweldigend voelen, maar we zullen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Deze informatie over je lichaam is makkelijk te achterhalen, dankzij onze eenvoudige rekentool waarmee je je vruchtbare dagen kan berekenen. Wanneer je weet wat jouw vruchtbare dagen zijn en op welke dag je ovuleert, optimaliseer je op eenvoudige wijze jouw kansen op een zwangerschap.

Wil je meer informatie over de eisprong en hoe dit werkt in je lichaam? Dan raden we je aan dit artikel te lezen.

We beginnen bij je cycluslengte

Ten eerste is het belangrijk dat je weet hoelang je cycluslengte is. Als je dat weet, dan kun je je ovulatiedag en vruchtbare dagen berekenen. In deze dagen heb je de meeste kans om zwanger te worden, dus als je probeert om zwanger te worden is dit essentiële informatie.

Zo bereken je je cycluslengte:

  • Tel het aantal dagen vanaf de eerste dag van je menstruatie tot de volgende menstruatie;
  • Herhaal dit 3 maanden en tel het totaal aantal dagen op;
  • Deel dit aantal door 3 voor je gemiddelde cycluslengte.

Tip: menstruatie apps kunnen je hier eenvoudig bij helpen!

Je cycluslengte heeft eigenlijk betrekking op welke dag je ovuleert. Dus als je bijvoorbeeld een gemiddelde cycluslengte van 28 dagen hebt, zul je meestal op dag 14 van je cyclus ovuleren. De eerste dag van je menstruatie is de eerste dag van je cyclus.

Als je eenmaal de lengte van je cyclus weet, kun je onze handige tool gebruiken om je vruchtbare dagen te berekenen.

Als je probeert zwanger te worden, optimaliseer dan de kansen op conceptie zo veel mogelijk tijdens je vruchtbare dagen. Gebruik de FERTI·LILY Conceptie Cup om je kansen op zwangerschap met +48% te vergroten door tot 300% meer sperma naar je baarmoederhals te duwen.

 

Wij willen jou helpen om zwanger te worden!
De vruchtbaarheid starter-pack is zorgvuldig uitgekozen om jou te helpen. Al deze producten optimaliseren de kansen op conceptie vanuit het comfort van je eigen huis. Ontdek nu de tools die jou helpen de kans op zwangerschap te vergroten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven