TESTIMONIALS

Beoordelingen

ILONA, NEDERLAND

30 20

We hadden nog 1 maand om het te proberen zonder hormonen. Dus wouden alles proberen om het toch natuurlijk te laten verlopen. Het is gelukt om zwanger te worden. Ik geloof dat de FERTI·LILY echt geholpen heeft.

LILIAN, NEDERLAND

30 20

Zeer handig hulpmiddel dat zorgt voor minder terugloop van zaad na seks.

JO, UK

30 20

Ik probeerde al 1 jaar zwanger te worden en in de eerste maand van het gebruik van FERTI·LILY werd ik zwanger. Nu 15 weken!

STEFANIE, NEDERLAND

30 20

Ik ging online op zoek naar tips en kwam de FERTI·LILY Conceptie Cup tegen. In de eerste cyclus dat we de cup probeerden was het meteen raak! Ik geloof wel degelijk dat dat te maken heeft met het gebruik van de cup! Zeker een aanrader als je een kinderwens hebt.

LAURA, NEDERLAND

30 20

De FERTI·LILY Conceptie Cup is geweldig! Je moet er eerst mee leren omgaan, maar na een keer of drie was het makkelijk. Als het erin zit voel ik het niet en ik vind het super dat ik direct op kan staan en niet eerst een half uur moet blijven liggen. Ik zou FERTI·LILY zeker aanraden!

LEONTINE, NEDERLAND

30 20

Even een compliment: zojuist heb ik een uur staan bootcampen en alles bleef netjes binnen! 😉 Jullie begrijpen wat ik bedoel. De cup eruit halen was eenvoudig. Heerlijk gevoel! Nu hopen dat ik zwanger word na 2 jaar.

DANIËLLA, NEDERLAND

30 20

Mijn partner en ik zijn al ruim een jaar bezig om een kindje te krijgen. Vorige maand voor ’t eerst gebruikt en wat blijkt? Zwanger! Dit was voor mij het laatste redmiddel om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Ik wil jullie heel erg bedanken dat er iets zoals dit bestaat.

ANONIEM, NL

29 20

Gemakkelijk in gebruik, compleet pijnloos en het werkt!

ANONIEM, NL

29 20

Ik wilde graag zwanger worden op een natuurlijke manier. We waren langer dan 1 jaar aan het proberen; uiteindelijk na 1 cyclus zwanger!

ANONIEM, NL

29 20

Ik weet niet of het door geluk komt, maar ik probeer al 6 maanden zwanger te worden en na gebruik van de FERTI·LILY ben ik nu 5 weken zwanger.

ANONIEM, NL

29 20

Na 7 maanden gewoon proberen schafte ik de cup aan. Na 1x proberen met de cup is het gelukt. Ik ben gelijk zwanger geworden en inmiddels 12 weken onderweg. Het helpt alle zwemmers de goede kant op zodat je na het vrijen nog even kunt knuffelen.

Load More...
Schuiven naar boven