Reinig de FERTI·LILY Conceptie Cup voor en na gebruik met warm water. Kook de cup aan het einde van je vruchtbare periode uit in een open pan met veel water gedurende 5-10 minuten. Blijf altijd in de buurt terwijl het water kookt. Als je cup aanbrandt doordat de pan is droog gekookt, dan is de cup waarschijnlijk kapot en moet je deze vervangen. Bewaar de cup in het meegeleverde zakje van katoen, NIET in een plastic zak of luchtdichte houder. Het is belangrijk dat de cup kan blijven ademen. De cup kan na verloop van tijd door natuurlijke oorzaken iets verkleuren.

De kleine gaatjes onder de rand zijn bedoeld om te voorkomen dat er een vacuüm ontstaat bij het verwijderen van de cup en moeten dan ook altijd vrij worden gehouden. Rek ieder gat onder warm stromend water iets op om mogelijk aanwezig vuil te verwijderen.

Als je de FERTI·LILY Conceptie Cup niet direct na het verwijderen kunt wassen (bijvoorbeeld als je gebruik maakt van een openbaar toilet), was je handen dan goed voor je het toilethokje binnengaat. Schud de inhoud van de cup in het toilet en gebruik een tissue om de cup schoon te maken. Maak, zodra het uitkomt, de cup vervolgens schoon zoals hierboven beschreven staat. Was de cup altijd met schoon drinkwater als je op reis bent.

Aan het einde van uw vruchtbare periode wordt aanbevolen om de FERTI · LILY Cup te wassen, koken en drogen volgens de instructies. Bewaar het in de meegeleverde katoenen zak, NIET in een plastic zak of luchtdichte verpakking.

De FERTI · LILY Conception Cup kan indien nodig 5-10 minuten worden gekookt. Gebruik een open pot en veel water. Laat de kookpot niet onbeheerd achter. In geval van schade kan de beker onwerkzaam worden en moet deze worden weggegooid en vervangen (bijvoorbeeld als de pot droog kookt en de beker verbrandt).

GEBRUIK GEEN azijn, olie, geparfumeerde zeep, castille-/pepermuntzeep, zeep op oliebasis, desinfectiealcohol, antibacteriële zeep, handzeep, vochtige doekjes, afwasmiddel, waterstofperoxide, bleekmiddelen of andere scherpe chemicaliën, aangezien die het product kunnen beschadigen en irritatie kunnen veroorzaken.

Schuiven naar boven