Voordelen

OVER FERTI·LILY

Voordelen

Helpt om thuis zwanger te worden

Met de FERTI·LILY Conceptie Cup blijft het proberen om zwanger te worden een intiem moment om samen thuis van te genieten. Geen artsen of ziekenhuizen nodig.

Duwt meer sperma naar de baarmoedermond

De cup helpt tot 300% meer zaadcellen de beschermende omgeving van het baarmoederhalsslijm te bereiken, zodat er ook meer zaadcellen de baarmoeder in kunnen zwemmen.

Comfortabel en gemakkelijk in gebruik

De FERTI·LILY Conceptie Cup past bij elke leefstijl. Bewaar de cup op je nachtkastje in het handige katoenen zakje, breng hem zelf in terwijl je in bed ligt en doe dan wat je normaal doet na het vrijen. De cup voelt superzacht aan, is comfortabel in het gebruik en maakt geen inbreuk op de intimiteit.


Gemaakt van 100% medische silicone

De FERTI·LILY cup wordt  in Zwitserland geproduceerd van 100% medische silicone. De FERTI·LILY Conceptie Cup is flexibel, duurzaam en biocompatibel, dus veilig voor inwendig gebruik.

Natuurlijk, veilig en hormoonvrij

De FERTI·LILY Conceptie Cup verhoogt je kansen zonder veel risico’s en helpt je om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Geen hormonen of invasieve procedures.

Herbruikbaar voor wel 6 cycli

In tegenstelling tot andere hulpmiddelen voor eenmalig gebruik kun je de FERTI·LILY Conceptie Cup tot wel 18 keer of gedurende 6 cycli gebruiken.

Door de FERTI·LILY Cup blijft het sperma minder lang in de vagina, waar de lage pH-waarde schadelijk is voor het sperma.

De FERTI·LILY-beker kan maximaal 1 uur ingebracht blijven, waardoor de tijd die elke afzonderlijke zaadcel in de baarmoeder moet zwemmen, toeneemt.

De FERTI·LILY Cup houdt het sperma op zijn plaats, zelfs tijdens het plassen of douchen. Als u na seks urineert, kan dit helpen urineweginfecties (UTI’s) te voorkomen.

Schuiven naar boven
Chat openen