Hoe gebruik ik de cup?

OVER FERTI·LILY

Hoe gebruik ik de cup

BEKIJK ONZE KORTE INSTRUCTIEVIDEO

STAP 1

Was de FERTI·LILY Conceptie Cup voor het inbrengen 15 à 20 seconden met warm water. Denk eraan om de FERTI·LILY Cup in de buurt te leggen, zodat je de cup na het vrijen binnen handbereik hebt.

STAP 2

Ga lekker vrijen met je partner (A). Pak de cup nadat je partner in jou is klaargekomen. Probeer daarbij niet te zitten en sta niet op, zo voorkom je het lekken van sperma. Draai de cup binnenstebuiten tot deze eruitziet als een paraplu (pictogram B). Houd de FERTI·LILY Conceptie Cup zo vast dat de steel richting uw voeten wijst en houd een vinger binnen de parapluvorm (pictogram C).

STAP 3

Blijf op je rug liggen en trek een been op. Duw de cup voorzichtig je vagina in (pictogram D). Op deze manier wordt het zaad richting de baarmoedermond geduwd. Als de cup in het bovenste gedeelte van je vagina is gekomen hou je de cup tegen met je vinger en trek je met de andere hand zachtjes aan de steel om de cup weer in zijn oorspronkelijke vorm te klappen (pictogram E).

Als je niet helemaal zeker weet of de cup zijn oorspronkelijke of de parapluvorm heeft, hoef je je absoluut geen zorgen te maken. Het sperma zit nu immers bovenin en de cup voorkomt dat het terug stroomt. Laat de cup voor nu gewoon op zijn plaats zitten. Al doende leert men, dus de volgende keer zal het waarschijnlijk al een stuk soepeler gaan.

De FERTI·LILY Conceptie Cup kan tussen de 20 minuten tot maximaal 1 uur achter elkaar worden gedragen (pictogram F). Zie hieronder de instructies voor het verwijderen.

DE FERTI·LILY CONCEPTIE CUP VERWIJDEREN

Was je handen met water en zeep. Zorg dat je ergens comfortabel staat of ga op het toilet zitten en pers voorzichtig een aantal keer achter elkaar net zoals bij het hebben van een stoelgang. Aangezien de vagina maar 8 a 10 cm lang is, is de steel meestal nog buiten de vagina en goed bereikbaar. Anders kun je gemakkelijk met je wijsvinger het steeltje van de FERTI·LILY Conceptie Cup in de vagina vinden en vast pakken.

Trek langzaam en voorzichtig aan de steel voelt (trek niet te hard aan de steel, want dit kan ongemakkelijk aanvoelen en de steel kan onder te veel spanning knappen), tot je de onderkant van de cup bij de opening van je vagina hebt (pictogram G). Knijp met de wijsvinger en duim van je vrije hand de cup samen op de twee inkepingen om de cup kleiner te maken en trek de cup voorzichtig uit je vagina. Was de FERTI·LILY Conceptie Cup grondig en bewaar hem zoals voorgeschreven (pictogram H).

DOWNLOAD ONZE
VERTAALDE HANDLEIDINGEN

Schuiven naar boven