De FERTI·LILY Conceptie Cup is zacht, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Na de zaadlozing wordt de cup in de vagina ingebracht, zodat de zaadcellen naar de baarmoedermond (de opening van de baarmoeder) worden geduwd. Hierdoor kunnen meer zaadcellen in de beschermende omgeving van het baarmoederhalsslijm zwemmen. Op deze manier overleven er meer zaadcellen, die vervolgens omhoog de baarmoeder in kunnen zwemmen. Hoe meer zaadcellen de baarmoeder bereiken, hoe groter de kans dat een van de zaadcellen de eicel bereikt en binnendringt, en hoe groter de kans op bevruchting. Klinisch onderzoek wijst uit dat de FERTI·LILY Conceptie Cup de kans op een zwangerschap vergroot.

HELPT BIJ DE BEVRUCHTING

Beoordelingen

RAND

De rand helpt om de zaadcellen naar de baarmoedermond te duwen wanneer de cup bij het inbrengen binnenstebuiten is geflipt, en helpt om de cup op zijn plaats te houden boven aan de vagina.
LUCHTGAATJES

Deze kleine gaatjes onder de rand helpen om een vacuüm te voorkomen bij het verwijderen van de cup.
STEELTJE

Het steeltje helpt om de cup bij het inbrengen te positioneren en om het verwijderen te vereenvoudigen. Het steeltje is heel dun dus je voelt het nauwelijks.
Schuiven naar boven