Helpt om thuis zwanger te worden

Met de FERTI·LILY Conceptie Cup blijft het proberen om een kindje te krijgen een intiem proces in de betrouwbare omgeving van je eigen huis, geen doktoren of ziekenhuizen.

Duwt meer sperma naar de baarmoedermond

Met behulp van conceptie cups kunnen 300% meer zaadcellen de beschermende omgeving van het baarmoederhalsslijm bereiken, zodat meer zaadjes de baarmoederhals in kunnen zwemmen.

Comfortabel en gemakkelijk in gebruik

Met de FERTI·LILY Conceptie Cup blijft de intimiteit behouden. De cup is zeer zacht en flexibel, heeft duidelijke instructies en is gemakkelijk om thuis in te brengen. 86% van de vrouwen vind het gemakkelijk om te gebruiken en 9/10 vind het comfortabel om te dragen.


Gemaakt van 100% medische silicone

De FERTI·LILY cup wordt  in Zwitserland geproduceerd van 100% medische silicone. De FERTI·LILY Conceptie Cup is flexibel, duurzaam en veilig voor inwendig gebruik.

Natuurlijk, veilig en hormoonvrij

De FERTI·LILY Conceptie Cup helpt je om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Voor stellen die het al langer dan 12 maanden proberen kan het de kans op bevruchting met 180% vergroten, wat het een waardevol alternatief maakt voor behandelingen met hormonen en andere invasieve procedures.

Herbruikbaar voor wel 6 cycli

In tegenstelling tot wegwerpproducten kun je de FERTI·LILY voor wel 6 cycli gebruiken.

Door de FERTI·LILY Cup blijft het sperma minder lang in de vagina, waar de lage pH-waarde schadelijk is voor het sperma.

De FERTI·LILY Cup kan maximaal 1 uur ingebracht blijven, waardoor de tijd die elke afzonderlijke zaadcel in de baarmoeder moet zwemmen, toeneemt.

De FERTI·LILY Cup houdt het sperma op zijn plaats, zelfs tijdens het plassen of douchen. Als u na seks urineert, kan dit helpen urineweginfecties (UTI’s) te voorkomen.

Beoordelingen

Schuiven naar boven