TESTIMONIALS

Beoordelingen

Jade

6 maart 2023

Na 3maand proberen zonder succes. en ik op een moment Fertilily zag paseren hebben we de cup geprobeerd en na 1x gebruikt te hebben was het raak!

Melanie v. O.

20 februari 2023

Wat een bijzonder ding die fertiliteitscup, hadden we dit 6 jaar geleden ook maar! Mijn man en ik zijn 6 jaar bezig geweest om zwanger te worden, we hebben IFV, ICSI, IUI het hele riedeltje hebben we meegemaakt. Een half jaar geleden dachten we laten we dit eens proberen en na 3 maand was het raak! En mogen wij nu zeggen dat ik 3 maand in verwachting ben. Na 6 jaar en 3 keer de fertiliteitscup geprobeerd te hebben hoe is het mogelijk, we zijn gezegend en ik raad iedereen aan om het te proberen!!

Kelly

24 augustus 2022

In combinatie met het spoelen van mijn eileiders en het gebruiken van de Ferti Lily was het na 2x al raak! Dit na bijna 1,5 jaar proberen zonder enig succes. Wat ik vooral een verademing vond is dat ik daarna meteen dingen kon doen en niet meer met mijn bekken omhoog hoefde te liggen, wat voor mijn gevoel steeds een eeuwigheid duurde! Het was erg makkelijk in te brengen en voelde bij het terugploppen een soort vaccumzuigen aan de baarmoedermond, wat mij veel vertrouwen gaf. Het voelde absoluut niet vervelend. Soms verlies je wat vocht maar geen grote hoeveelheid. Ik heb zelfs met visite gezeten terwijl ik het in had. Dankjewel Ferti Lily! We zijn nu 13 weken zwanger mede dankzij jullie.

Fleur

1 augustus 2022

Wij hebben de Fertilily gebruikt in de eerste ronde van hormoonbehandeling met Letrozol ivm PCOS. En het was gelijk raak! Enorm blij en ik denk zeker dat de Fertilily ons geholpen heeft.

KenW

11 juli 2022

Wij zijn twee vrouwen en willen enorm graag mama worden. We begonnen met zelf inseminatie. Na maanden van teleurstelling kwamen we bij fertilily uit. We hebben zowel de cup als de gel gebruikt voor de eerstvolgende ronde. Na 1 ronde gebruiken ben ik nu zwanger!!

Anoniem

4 juli 2022

8 maanden proberen zonder succes ondanks ovulatietesten etc. Na 2 maanden met de fertilily eindelijk een positieve test. Of het toeval is? Geen idee. Maar ik geloof dat dit net het zetje was wat wij nodig hadden.

Lena

2 juni 2022

Net als anderen weet ik natuurlijk niet of het toeval is. Na een miskraam lukte het nog niet om opnieuw zwanger te worden. Ferti-Lily gekocht in het kader van waarom ook niet en direct zwanger! Het is de eerste keren even “oefenen” met hoe te gebruiken, vooral het verwijderen kan best een geklieder zijn maar zeker de moeite waard.

Anoniem

30 mei 2022

Voor ons tweede kindje na bijna een jaar proberen nog niet zwanger. De eerste keer met Fertilily was het raak! Makkelijk in gebruik.

Katrien

10 mei 2022

Na 6 maand proberen om natuurlijk zwanger te worden probeerden we in maand 7 de Ferti Lily cup , ik was vanaf de eerste keer zwanger ! Super blij dat ik deze cup heb aangekocht , het gebruik was ook super makkelijk ! Als ik hem rapper had gebruikt dan was ik mischien rapper zwanger 🙂

Maria

3 mei 2022

Na 5 maanden proberen, wilden we toch eens kijken wat er verder nog bestond aan “hulpmiddelen”. Ondanks dat we natuurlijk niet zeker weten of het toeval is of niet, maar de eerste keer met het gebruik van Fertilily was het meteen raak. Het proberen waard dus!

Serena

3 mei 2022

Wij waren al een lange tijd bezig om zwanger te worden. De onzekerheid nam toe met elke keer negatieve tests. Een aantal onderzoeken bleek dat er niks mis was met mij of met mijn vriend. Toen kwam ik de Firti-Lily tegen op Facebook. Ik heb er een tijdje over getwijfeld want ging zo'n dingetje nou echt helpen? Mijn vriend verklaarde mij voor gek maar zei als jij je er goed bij voelt bestel het maar. En naar 2 keer proberen met de cup had ik een positieve test. Ik raad dit echt iedereen aan.

Naomi

1 mei 2022

Wij waren al langer dan een jaar bezig toen ik zelf op internet ging zoeken naar wat we eventueel nog zouden kunnen proberen, voordat ik een afspraak had voor een kinderwensconsult. Ik kwam via google bij de Fertilily cup en besloot deze, na de website te hebben gezien en wat reviews van andere vrouwen te hebben gelezen, te bestellen. Ik zag vaak voorbijkomen dat het bij andere vrouwen met de cup binnen 3 maanden was gelukt om zwanger te worden, maar ik vond dit moeilijk te geloven en was erg sceptisch. Maar ik dacht wel “baat het niet dan schaadt het niet”. Wat denk je? Eerstvolgende cyclus hebben wij de cup op dag 11 en 13 gebruikt en toen was ik opeens zwanger! Ik weet natuurlijk niet zeker of dit door de cup kwam, maar het is wel heel toevallig als je al langer dan een jaar bezig bent. Ben er zelf vrij zeker van dat de cup heel goed heeft gewerkt en ik denk dat dit ook een uitkomst is voor vrouwen die bijvoorbeeld nog niet gelijk aan IUI willen beginnen.

Gitte

28 april 2022

Na 16 maanden proberen zwanger te geraken zonder geluk zelfs geprobeerd met hulp van gynaecoloog ook dit lukte niet.. hebben besloten de fertilily uit te proberen. Na 1maand de fertilily gebruikt te hebben hebben we deze morgend de positieve zwangerschapstest in onze handen gekregen ! We kunnen het zelf nog niet geloven. Zo blij!!!

Anoniem

10 april 2022

Na een miskraam en anderhalf jaar verder kwam het iui- traject inzicht. Waarvan het nog de vraag was of we dit wel wilde doen ivm het toedienen van hormonen aan je lijf. Iemand vertelde me over jullie cup en ik dacht, niet geschoten is altijd mis. Nou de eerste maand, met het gebruik van de cup, was het meteen raak! Dank dat jullie dit hebben gemaakt en ik hoop dat het flink de wereld in geslingerd wordt en zo heel wat vrouwen zal helpen vóór een interventie van het ziekenhuis. Ik wens alle vrouwen met een kinderwens dit toe. Try it!

M

12 maart 2022

Vanaf mei vorig jaar proberen mijn vriend en ik zwanger te worden. Dankzij een zeer onregelmatige (en op een gegeven moment uitblijvende ongesteldheid) in het ziekenhuis terecht gekomen waar PCOS is geconstateerd. Via medicatie 2 maanden geleden een regelmatige cyclus gekregen. Vorige maand de fertilily besteld in het kader van baat het niet, schaadt het niet. Na de eerste keer gebruiken, zwanger! Inmiddels 5 weken en heel blij! Dankjulliewel voor dit product ❤️

Anoniem

25 januari 2022

Bijna een jaar waren we al bezig. Na het gebruik van fertilily was het in 1 keer raak! Toeval of niet? Wij zijn inmiddels dolblij met een gezonde zoon💙

Anoniem

23 december 2021

Wij hebben mei 2021 een buitenbaarmoederlijke zwangerschap (EUG) meegemaakt. Hierbij is mijn eileider operatief weggehaald. De kans om opnieuw zwanger te worden was aanwezig, maar wel kleiner dan met twee goede eileiders. Na 4 nieuwe pogingen om zwanger te worden kwam ik een advertentie van FERTI·LILY tegen. Met de gedachte 'baat het niet dan schaadt het niet' hebben we een poging met de cup gedaan. Tot onze verbazing was de volgende zwangerschapstest positief en ben ik nu 16 weken zwanger. Er zijn veel reviews met "toeval of wellicht werkt het echt". Ik zal zeggen: ook voor jou 'baat het niet dan schaadt het niet'.

Anoniem

16 december 2021

Na 1,5 jaar proberen, een heleboel ziekenhuisbezoekjes verder en hormoon behandeling via tabletvorm, toch besloten om de fertilily te bestellen en die hiernaast te gebruiken. Na de eerste cyclus meteen raak!

Paulien

5 november 2021

Na 1,5 jaar proberen zwanger te worden van onze tweede, vanmorgen een positieve test in handen. Eerste keer met de cup zijn we zwanger geraakt. Enorm blij, want we waren al bezig met onderzoeken in het ziekenhuis.

Anoniem, NL

3 oktober 2021

In begin augustus de cup besteld, omdat ik nog één laatste poging wilde wagen om op een natuurlijke manier zwanger te worden, en ja hoor het was raak! Één week voor het geplande ziekenhuis bezoek in September kwam ik erachter dat ik zwanger ben!

Anoniem

19 september 2021

Had hem aangeschaft omdat er in de media door artsen werd gezegd dat mannen nadat ze Corona hadden gehad maanden verminderd vruchtbaar bleken! Nou ondanks dat m’n vriend Corona heeft gehad na 1x gebruik meteen zwanger☺️

Melissa De jong

4 september 2021

Zeer tevreden, na eerder bericht van vruchtbaarheid problemen deze cup 2 maanden gebruikt. De 2e mand in combinatie met ovulatie testen om zeker te zijn wanneer de eisprong en nu zwanger. Kortom geweldig product 😍

Dominique

29 augustus 2021

Na 2 jaar gestopt te zijn met de pil en maanden van ovulatietesten steeds weer een negatieve zwangerschapstest. Juni voor het eerst de cup gebruikt en nu inmiddels 7 weken zwanger! Ik geloof niet in toeval maar vind dit toch wel erg bijzonder. Voor dames/stellen die twijfelen om te bestellen, gewoon doen! Baad het niet dan schaadt het niet.

C.

17 augustus 2021

Ge-wel-dig! Na bijna 1.5 jaar proberen de cup aangeschaft. En je wat denk je? De eerste keer meteen raak, zwanger! Top!

Nunana

30 juli 2021

Na 5 maanden geprobeerd te hebben kocht ik voor de 6e maand mijn Fertilily. Het werkt heel gemakkelijk en je kunt daarna ook even rondlopen terwijl het goedje op zijn plek blijft. 5 weken later was ik zwanger!

Lisette NL

19 juni 2021

Mijn vriend en ik probeerde het al een paar maanden maar telkens weer teleurgesteld dat het niet raak was! Ik had nog niet eerder van Fertilily gehoord en was in het begin ook een beetje sceptisch. Maar tja ... we zouden het altijd kunnen proberen. En gelijk na de eerste poging was het raak! Fantastisch, nooit verwacht. Nu moeten we nog eventjes geduldig wachten tot dat wij ons wondertje in het echt kunnen bewonderen. Ik raad dit product zeker aan.

ILONA, NEDERLAND

30 oktober 2020

We hadden nog 1 maand om het te proberen zonder hormonen. Dus wouden alles proberen om het toch natuurlijk te laten verlopen. Het is gelukt om zwanger te worden. Ik geloof dat de FERTI·LILY echt geholpen heeft.

LILIAN, NEDERLAND

30 oktober 2020

Zeer handig hulpmiddel dat zorgt voor minder terugloop van zaad na seks.

JO, UK

30 oktober 2020

Ik probeerde al 1 jaar zwanger te worden en in de eerste maand van het gebruik van FERTI·LILY werd ik zwanger. Nu 15 weken!

STEFANIE, NEDERLAND

30 oktober 2020

Ik ging online op zoek naar tips en kwam de FERTI·LILY Conceptie Cup tegen. In de eerste cyclus dat we de cup probeerden was het meteen raak! Ik geloof wel degelijk dat dat te maken heeft met het gebruik van de cup! Zeker een aanrader als je een kinderwens hebt.

LAURA, NEDERLAND

30 oktober 2020

De FERTI·LILY Conceptie Cup is geweldig! Je moet er eerst mee leren omgaan, maar na een keer of drie was het makkelijk. Als het erin zit voel ik het niet en ik vind het super dat ik direct op kan staan en niet eerst een half uur moet blijven liggen. Ik zou FERTI·LILY zeker aanraden!

LEONTINE, NEDERLAND

30 oktober 2020

Even een compliment: zojuist heb ik een uur staan bootcampen en alles bleef netjes binnen! 😉 Jullie begrijpen wat ik bedoel. De cup eruit halen was eenvoudig. Heerlijk gevoel! Nu hopen dat ik zwanger word na 2 jaar.

DANIËLLA, NEDERLAND

30 oktober 2020

Mijn partner en ik zijn al ruim een jaar bezig om een kindje te krijgen. Vorige maand voor ’t eerst gebruikt en wat blijkt? Zwanger! Dit was voor mij het laatste redmiddel om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Ik wil jullie heel erg bedanken dat er iets zoals dit bestaat.

ANONIEM, NL

29 oktober 2020

Gemakkelijk in gebruik, compleet pijnloos en het werkt!

ANONIEM, NL

29 oktober 2020

Ik wilde graag zwanger worden op een natuurlijke manier. We waren langer dan 1 jaar aan het proberen; uiteindelijk na 1 cyclus zwanger!

ANONIEM, NL

29 oktober 2020

Ik weet niet of het door geluk komt, maar ik probeer al 6 maanden zwanger te worden en na gebruik van de FERTI·LILY ben ik nu 5 weken zwanger.

ANONIEM, NL

29 oktober 2020

Na 7 maanden gewoon proberen schafte ik de cup aan. Na 1x proberen met de cup is het gelukt. Ik ben gelijk zwanger geworden en inmiddels 12 weken onderweg. Het helpt alle zwemmers de goede kant op zodat je na het vrijen nog even kunt knuffelen.

Load More...
Schuiven naar boven