Hoe helpt de gel

Vaginale droogheid

Je bent niet alleen

Vaginale droogheid komt twee keer zoveel voor bij vrouwen die proberen zwanger te worden, vergeleken met vrouwen die niet zwanger willen worden.[1]

Wist je dat

Standaard glijmiddelen niet 'spermavriendelijk' zijn

Veel glijmiddelen, zelfs als ze ‘spermavriendelijk’ worden genoemd, kunnen[2] een negatief effect hebben op het zwanger worden.

de FERTI·LILY
Conceptie Gel

De FERTI·LILY Conceptie Gel is ontwikkeld om stellen te helpen bij het zwanger worden. Het zorgt voor comfort en tegelijkertijd helpt het de zaadcellen overleven.

null

Spermavriendelijk glijmiddel

null

Bootst de natuurlijke eigenschappen na van baarmoederhalsslijm

null

Water basis

null

Klinisch bewezen

Klinische
onderbouwing

Klinische studies hebben bewezen dat, in tegenstelling tot standaard glijmiddel en speeksel, de zaadcellen die met de FERTI·LILY Conceptie Gel in contact komen langer dan 24 uur kunnen overleven.

De FERTI·LILY Conceptie Gel is isotoon[3] en heeft een pH-neutrale waarde die het overleven van zaadcellen bevordert. Ook bootst het de natuurlijke eigenschappen na van baarmoederhalsslijm. Het glijmiddel bevat Fructose, een natuurlijke fruitsuiker. Fructose geeft zaadcellen de energie die nodig is om door de baarmoedermond naar het ei te kunnen zwemmen.

De FERTI·LILY Conceptie Gel kan worden gebruikt in combinatie met de FERTI·LILY Conceptie Cup, om de kansen op een zwangerschap te vergroten.

Beoordelingen

[1] Ellington, J. “Prevalence of vaginal dryness in trying-to-conceive couples.” Fertility and Sterility 79 (2003): 21-22.
[2] Steiner, Anne Z., et al. “Effect of vaginal lubricants on natural fertility.” Obstetrics and gynecology 120.1 (2012): 44.
[3] Een spermavriendelijk osmolaliteit houdt in dat de hoeveelheden zout en ionen in de FERTI·LILY Conceptie Gel vergelijkbaar is met die van sperma. Dit is erg belangrijk om de overlevingskansen van zaadcellen te verzekeren. Een glijmiddel dat niet isotoon is, beschadigt de zaadcellen en vermindert zo de kans op een zwangerschap.

Schuiven naar boven